11/01/2013 - 13:03 LEGO LOTR i hobit Lego vijesti

LEGO Hobit 79003 Neočekivano okupljanje

Miguel mi jutros piše kako bi mi ukazao na problem koji se nekima može učiniti trivijalnim, ali koji se može pokazati neugodnim za druge koji smatraju da po cijeni ili ako plaćamo svoje komplete imamo pravo biti zahtjevni.

Ispada da je set iz LEGO hobita 79003 Neočekivano okupljanje isporučuje se prema kutijama s dvije vrste lukova (Tan cigla, luk 1 x 6 x 2 - 4114073 prema uputama kompleta) različita namijenjena za montažu prozora kuće Bilbo: Neki od ovih lukova zaista su opremljeni plastičnim čepom što omogućava održavanje elemenata zaključanih između dva od ovih dijelova, a drugi imaju samo tamo prazan žlijeb. Odsutnost ovog zaustavljanja uzrokuje plutanje od nekoliko milimetara elemenata prozora, što je za neke prilično neugodno.

Nažalost, čini se da je distribucija dotičnih dijelova slučajna prema kutijama. Neki kupci dijelove dobivaju s čepom, drugi dijelove potpuno izdubljuju.

Posvećena tema otvorio je Miguel Eurobricks pokušati utvrditi važnost problema za koji se već javilo nekoliko kupaca ove kutije da bi to potvrdilo.

Brošura s uputama jasno prikazuje ovaj čep u središtu žlijeba dijela.

U vezi s ovim problemom kontaktiran je LEGO, obavijestit ću vas o odgovoru.

LEGO Hobit 79003 Neočekivano okupljanje

Pridružite se raspravi!
Pretplatite se
Primajte obavještenja za
guest
0 komentari
Pogledajte sve komentare
0
Ne ustručavajte se intervenirati u komentarima!x